Testkezelés, alakformálás

Exkluzív wellness és gyógynövényes szépségápolás és alakformálás

Szeretettel várunk minden olyan kedves érdeklődőt, aki hisz a természetben és a növények gyógyító erejében. Úgy érezzük a mai rohanó világunkban, stresszel teli életünkben fontos szerepet tölt be szépségünk és egészségünk megőrzése. A jól megválasztott kezelés életet adó táplálék a sejteknek, szöveteknek, eredménye a tekintetet vonzó külső, gyönyörködtető látvány a másik nemnek, és magabiztosság Önnek. Éljen az érintés varázsával, amelyet kizárólag kézi masszírozással, pakolásokkal nyújthatunk az Ön számára.

Elégedetlen alakjával?

Fogyni szeretne?

Méregtelenítene?

Szüksége van egy kis kényeztetésre?

Válogasson kedvére a többfajta személyre szabott testkezelési programjainkból:

BODY WRAPPING

Észak Amerikából ered, testtekercselést jelent, az illóolajok és a speciális sztreccs fólia kombinációjával zsírégető, vérkeringést serkentő, salaktalanító és kötőszövet erősítő krémekkel.  Már az első kezelés után a bőr feszesebbé válik, kötőszöveti javulás tapasztalható. Kúra szerű alkalmazásával centikben mérhető a változás.

Mikor célszerű alkalmazni ezt a kezelést?

-cellulitnál

-petyhüdt bőr feszesebbé tételénél

-zsírpárnák lebontásánál

-terhességi csíkok halványításánál

-kerület csökkentésnél

 

Árak:

1 alkalom testtekercselés: 4000 Forint

10 alkalmas bérlet: 35.000 Forint

 

HOLT TENGERI SÓ PEELING MASSZÁS

Ha tudod, milyen finommá és puhává válik a bőröd az arcradírozás után, már könnyen elképzelheted, milyen lenne, ha az egész tested puha és bársonyos tapintásúvá válna. A holt tengeri só megújítja a bőrt az egész testen. Engedj meg magadnak egy kis kényeztetést!

Ára: 5.000 Ft / alkalom

 

Bejelentkezés:

Hettinger Ágnes

06-20-962-0152