Somadrin sóoldat

Akiknek a Somadrin sóoldatot ajánljuk:

  • Légúti megbetegedésben szenvedőknek
  • Asztmásoknak
  • Köhögés miatt rosszul alvóknak
  • Azoknak, akik a friss tengeri levegőhöz hasonló élményre vágynak

Leírások, és információk a somadrin honlapjáról:

 A SOMADRIN OLDAT HATÁSA

Jótékonyan hat: asztma, hörghurut, légcsőhurut, arc-és homloküreg-gyulladás, krupp, nátha, pollenek okozta allergiában szenvedõknél.

A Somadrin oldat egy speciális kristályszerkezetû, telített sóoldat, amely csak természetes anyagokat tartalmaz. Párolgása következtében létrejött klíma megközelíti, de bizonyos értelemben felül is múlja a természetes barlangok hatását és mindenféle helyhezkötöttség nélkül képes megvalósítani, úgymond „helybe vinni” a sóbarlangok klímáját.

A Somadrin oldat zárt légtérben, nagy párolgási felületû edényekbe öntve, mindenféle motorizáció nélkül ún. passzív módon, szobahőmérsékleten meginduló párolgása következtében alakítja ki a mikroklímát. A helyiség relatív páratartalma növekszik, a magas relatív páratartalom finom eloszlású aeroszol formájávan van jelen. Az aeroszolos cseppekben elemi szinten megtalálhatóak az egészségre nem káros ásványi anyagok, melyek a beszívott levegõvel a légzõszervek felületére tapadva fejtik ki hatásukat. A Somadrin oldat párolgása következtében a levegõben lévõ ionok töltése megváltozik, több lesz a negatív ion. A negatív ionizációnak és a magas párakoncentrációban oldott sókristályoknak köszönhetõen erősödik a légzõszervek csillószõrös hengerhámjának aktivitása, ezáltal fokozódik az öntisztulás, aminek következtében enyhülhetnek, illetve megszünhetnek a gyulladásos folyamatok. A Somadrin oldat párologtatása során a levegõ abszolút víztartalma lényegesen alacsonyabb, mint a csapvíz esetén. A levegõ alacsony abszolút víztartalma szintén élettani jelentőségű. A viszonylag száraz levegõ a tüdõjáratokban sok vizet tud felvenni a telítettségéig. Az emelkedett vízleadás csökkenti a nyálkahártyák váladékának mennyiségét. Az így kialakult levegõ hozzájárul a jó közérzet, a jó egészségi állapot fenntartásához.

 

Ára: 3800 Ft